Støt lokalt: Køb modetøj fra danske brands

Der er masser af fede modebrands i Danmark. Nogle er mere kendte end andre, men de har allesammen dét tilfælles, at de er af høj kvalitet, og så gør du noget godt for dit land, når du støtter danske brands. Se her, hvilke du bør investere i, hvis du elsker mode – og er glad for dit hjemland.

Der findes en lang række mærker, som du med fordel kan bruge penge på, hvis du vil støtte det danske erhvervsliv. Samtidig får du fingrene i en lang række lækre mode-items, som holder i mange år. Det er de færreste danske modemærker, der producerer tøj, som ikke er af høj kvalitet.

Hvis du ikke har holdt dig opdateret på det danske modelandskab, følger herunder en række bud på danske brands, du kan støtte. De laver alle sammen nogle rigtig fede kollektioner, som spænder bredt, men som alligevel har noget særligt dansk over sig.

Lollys Laundry

Et rigtig lækkert, dansk brand, som designer lækkert modetøj til kvinder, der ikke går på kompromis. Du kan med fordel investere i de mange lækre basisvarer, som hvert år lanceres i nye kollektioner hos Lollys Laundry. 

Brandet bærer præg af at være underspillet luksus med sine karakteristiske mønstre og lækre prints. Priserne er i den lave ende, så der er helt sikkert noget, du har råd til i deres kollektioner. 

Du kan med fordel sammensætte dit outfit udelukkende med tøj fra Lolly’s Laundry, eller du kan købe noget andet tøj også, som du kan kombinere det med. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Moves by Minimum

Moves by Minimum er et dansk brand, der hører under mærket Minimum, som navnet antyder. Brandet har ikke eksisteret i lang tid – det har derimod deres moderbrand, Minimum. Det er et brand, som altid har fokus på at følge med i de strømninger, der definerer tiden, vi er i.

Moves’ produkter et særligt unikke i forhold til mange andre danske brands. De har et godt snit, der sikrer en komfortabel pasform, og så er udtrykket den perfekte balance mellem feminint og råt, hvilket er meget oppe i tiden lige nu. Du kan få Moves by Minimum hos Garbitch.dk.

A-VIEW

A-VIEW er et dansk modebrand fra Aarhus, og det, der kendetegner deres kollektioner, er det klassiske snit, den høje kvalitet, sarte farver og et feminint islæt. Du kan derfor med fordel købe A-VIEW, hvis du ønsker noget helt unikt til garderoben.

Det egner sig til dig, der går praktisk klædt, men samtidig ønsker at se godt ud. Du får høj komfort, samtidig med at du ligner en million – og der er garanti for, at folk vil vende hovedet, når du går forbi, hvis du ifører dig tøj fra en af A-VIEWs kollektioner.

Skriv en kommentar