Sådan finder du din helt personlige stil

Hvis du har svært ved at finde en stil, der matcher din personlighed, så læs med herunder, hvor du får en række gode tips til at finde frem til din personlige stil.

Det er vigtigt at gøre noget ud af sig selv, hvis man ønsker, at andre skal have et godt indtryk af en. Ens personlige udstråling er vigtig, når man har social omgang med andre mennesker. Det er samtidig noget, der har en indflydelse på, hvor godt du klarer dig til jobsamtalen, til eksamen og til stort set alle andre situationer, hvor du bliver bedømt.

Dog kan det være vanskeligt at finde frem til en personlig stil, hvis ikke man føler, at den sidder lige i skabet. Det er en stor del af ens identitet, og hvis du endnu ikke har fundet den, får du her en række gode tips, som du kan gøre brug af.

Vælg et udtryk, der matcher dig

Tænk over, hvordan din personlighed er? Det kan være, at du gør en dyd ud af at være åben og udadvendt, men det kan også være, at du er mere klassisk i din fremtoning og gerne vil være lidt for dig selv. Uanset, hvordan din personlighed er stykket sammen, kan du være med til at gøre den endnu mere udpræget ved at iføre dig et outfit, der matcher.

Hvis du har en bramfri og umiddelbar personlighed, kan du med fordel klæde dig lidt pompøst og udfordrende med masser af farver og sjove mønstre. Hvis du derimod ønsker at være mere nedtonet, findes der masser af klassisk tøj, du i stedet kan tage på.

Passer sidstnævnte mest på dig, er det samtidig et godt valg at nedtone farveskemaet lidt, så du holder dig til neutrale farver, der ikke vækker den store opmærksomhed, men som samtidig er med til at definere, hvem du er.

Dine accessories siger meget om din personlighed

Du behøver ikke nødvendigvis at skeje helt ud, hvis du vil have en personlig stil. Du kan sagtens gå forholdsvist anonymt klædt, hvis du ønsker det – og så kan du til gengæld spæde dit outfit en smule op med personlige accessories, som er med til at definere dig og din helt egen stil.

Tim og Simonsen tasker er et fremragende eksempel på accessories, som ikke stjæler alt opmærksomheden, men som samtidig er med til at sætte prikken over i’et i dit outfit, så det skinner igennem og fortæller din helt egen personlige historie. 

Herudover kan du vælge at pifte outfittet op med solbriller, almindelige briller, hårbånd, smykker og alt muligt andet, der kan være med til at definere din helt egen stil.

Skriv en kommentar