Sådan indretter du dit soveværelse mest praktisk

Dit soveværelse skal opfordre til to ting; sex og søvn. Det er vigtigt, at du ikke bruger soveværelset til andre ting, da din krop automatisk skal lære at føle sig søvnig, når du entrerer soveværelset. Herunder følger en række råd til, hvordan du indretter et minimalistisk soveværelse med plads til afslapning, sex og søvn.

Soveværelset er det helligste sted i hjemmet. Du fungerer ikke, hvis du ikke har fået en ordentlig søvn, og det betyder, at du med fordel kan indrette det minimalistisk, så det udelukkende kan bruges til at sove og dyrke sex.

Hvis du er i tvivl om, hvordan du opnår et soveværelse, som udelukkende inviterer til de to ting, får du herunder en række gode tips til, hvordan du i praksis gør. Det kræver nemlig, at du tænker dig om, når du indretter det, hvis det skal have den optimale effekt.

Der må ikke flyde med ro

Du bør ikke indrette et soveværelse, hvor du samtidig opbevarer de ting, du ikke lige får brugt. Dit soveværelse skal være minimalistisk og simpelt – og ikke mindst; rent. Det er nødvendigt, at der ikke er nogle genstande, ting eller rod, som stresser dit hoved, når du er derinde. 

Du bør derfor overveje, om du ikke kan stille tøjkurven ud på badeværelset, så der ikke flyder med tøj inde på soveværelset. Det vil stresse dig, og det vil ikke egne sig til at kunne slappe ordentligt af.

Vælg ens sengetøj

Det er en god idé at vælge ens sengetøj (fås eksempelvis hos Birkk.dk), så der er er symmetrisk og ensartet look på soveværelset. Det vil gøre underværker, når du skal sove – og husk så også, at du bør fokusere på generelt at skabe et simpelt og stilrent udtryk med lyse farver, så du vågner op og er frisk.

Der er ingen, som bliver friske og føler sig veludhvilede, hvis soveværelset flyder med rod og beskidt tøj, når man står op. Det betyder dog ikke, at du ikke godt kan have en stige eller en stol stående, hvor det tøj, du skal bruge dagen efter, hænger på. Det gør det nemt at komme ud af sengen.

Ryd op jævnligt

Det er vigtigt, at der ikke er rodet på soveværelset. Anskaf dig et skab eller et skuffemøbel, hvor du kan gemme de ting, du ikke ved, hvor skal være, væk i. Det vil skabe et stilrent udtryk, samtidig med at du kan bruge soveværelset til opmagasinering. 

Husk derudover at skifte sengetøj med jævne mellemrum – og sørg nu for at få svinget støvsugeren en gang imellem, så der ikke er rodet på dit soveværelse.

Skriv en kommentar