Dette indlæg er muligvis sponsoreret og betalt.
Alle eller nogle hyperlinks kan derfor være sponsoreret.


Vi har samlet en liste over alle de danske webshops der tilbyder køb på afbetaling, så du let og hurtigt kan finde en webshop, at købe dine ting på, selv om pengene på kontoen ikke rækker til det lige nu. Du kan altså finde alt lige fra mobiltelefoner, babysutter, legetøj eller stilletter på vores lister! Du behøver IKKE at vente til d. 1 med at shoppe nyt til dig og dine kære. Læs desuden vores guide omkring hvad du bør være opmærksom på, når du handler på afbetaling.

Vi har opdelt hjemmesiderne, der tilbyder faktura betaling i forskellige kategorier, for at gøre det lettere for dig. I skrivende stund har vi kategorier inden for børn, voksne og teknik. Hvis du har forslag til nye kategorier, du mener vi bør tilføje, er du velkommen til at skrive til os.

Vi tilføjer løbende nye kategorier og webshops, så følg med på siden. Du er også meget velkommen til at bidrage til listen, hvis din webshop tilbyder betaling med Klarna, Viabill, Santander eller lignende. Vi forbeholder os naturligvis retten til at afvise en webshop, hvis betingelserne, eller leveringstiden ikke lever op til vores forventninger.

Held og lykke med shoppingen! Vi håber at se dig snart 🙂