Dette indlæg er muligvis sponsoreret og betalt.
Alle eller nogle hyperlinks kan derfor være sponsoreret.


Skal du på festival og er i tvivl om hvad du skal huske at medbringe, får du her den ultimative huskeliste til enhver festival. 

Festival: Sæson 2020 står for døren. Skal du med?

Festival: Sæson 2020 står for døren. Skal du med?

Festivalstol

Enhver festival kræver en god festivalstol, særligt hvis du skal være afsted i en hel uge på en af landets større festivaler. En festivalstol er let at transportere, da den ikke vejer meget og kan klappes sammen. 

 

Gå eventuelt sammen med dem du skal bo lejr med, så I alle får en festivalstol med dertilhørende kopholder, så er jeres drikkevarer altid lige ved hånden. Du får en billig og god festivalstol her

Telt

Når du skal på festival, skal du have et sted at sove, hvorfor det er en god idé at medbringe et telt. Her bør du gøre dig nogle overvejelser inden du køber teltet, da vejret i Danmark, selv om sommeren, kan være omskifteligt. 

 

I stedet for at købe det billigste, kan det være en god idé at overveje om du ikke skal gå op i pris og finde et telt med et højt vandsøjletryk, så du ikke kommer til at svømme rundt mens du sover. Dertil kan det også være rart, at du kan stå op i teltet og skifte tøj. 

Planlæg dine outfits smart til festival. Pak let og mix/match dit tøj

Planlæg dine outfits smart til festival. Pak let og mix/match dit tøj

Sovegrej

Med et telt følger sovegrej. Medbring derfor en god sovepose til når du skal sove. Det kan godt blive køligt om natten, så vælg en der holder dig varm, selvom du højst sandsynligt sover kulden væk efter et par øl. 

 

Kan du ikke sove uden en hovedpude, kan det være en god idé at investere i en oppustelig pude, da den ikke fylder meget som bagage. 

Hængelås

Det er en god idé at købe en hængelås til dit telt, gerne med kodelås, så du ikke kommer til at smide en nøgle væk. Ved at have lås på dit telt, undgår du at ubudne gæster kommer ind i dit telt og så dækker din indboforsikring også.

Personlige ejendele

Denne post er nok den vigtigste. Det er vigtigt at du husker ID med billede, sygesikringskort, billet og telefon. Uden billetten kan du ikke komme ind, og er uheldet ude, er det essentielt at har ID på dig. 

Mums hvor vi allerede glæder os til at smovse festivalmad

Mums hvor vi allerede glæder os til at smovse festivalmad

Hygiejnesager

Det kan være rart at kunne vaske sig i løbet af en festival, selvom du nok er ligeglad idet musikken spiller og humøret er højt. Her får du en liste over ting til den personlige hygiejne, som kan være gode at medbringe på en festival. 

 

 • Solcreme
 • Alcohol gel
 • Deodorant
 • Shampoo og kropssæbe
 • Kondomer
 • Hygiejnebind
 • Toiletpapir
 • Vådservietter
 • Hovedpinepiller
 • Piller mod dårlig mave
 • Medicin

Powerbank

Du har med sikkerhed husket telefonen, da den skal dokumentere din festival, så du kan mindes alle de gode stunder, når du kommer hjem igen. En powerbank kan derfor være gode at have med, så du løbende kan oplade din telefon. 

Festival-sæsonen nærmer sig: Er du klar?

Festival-sæsonen nærmer sig: Er du klar?

Praktisk og smart festivaltøj

Den perfekte festival er fyldt op med sol, sommer, godt vejr og let tøj. Dertil er der et praktisk element, hvorfor du bør medbringe regntøj, gummistøvler, en hat til at skygge for solen, et par solbriller, en varm sweater og lange bukser. 

 

Udover at alle disse ting er praktiske i forhold til alt slags vejr, er de også nogle af festivalmodens smarteste elementer. Det handler om at mixe det praktiske med det trendy.

Er du klar til årets festivaler?

Er du klar til årets festivaler?