Lejr-koncept: 5 ideer til et gennemført tema i festivalcampen

Hvordan får du og vennerne den fedeste festival-camp? Lad dig inspirere af disse 5 ideer til et gennemført festival-camp-tema, så du og vennerne med garanti kommer på listen over de fedeste og mest gennemførte camps. 

Lejr-koncept: 5 ideer til et gennemført tema i festivalcampen
Lejr-koncept: 5 ideer til et gennemført tema i festivalcampen

Få den fedeste festival-camp 

Inden du og vennerne tager afsted på festival, bør I slå hovederne sammen, forventningsafstemme og planlægge alt det forberedende, hvor I deler diverse opgaver ud mellem jer. 

Saml vennerne i årets fedeste festival-camp

Skal lejren være stor og tiltrække en masse opmærksomhed, er det en god idé at invitere så mange venner og bekendte med som muligt. Den fedeste og sjoveste camp er fyldt med gode venner, som du kan hygge dig med i timevis.  

 

Opret en gruppe på Facebook og saml de venner, som du tænker gerne vil bo i årets fedeste camp, ved at inviter dem med ind i gruppen. Her kan du og dine venner holde styr på planlægning, de forskellige ansvarsområder og lave en afstemning med temaer til campen. 

Tiltræk mennesker med musik og fest

Skaf jer et anlæg, som kan spille enhver fest op. Er I en stor camp og vil holde store fester, som tiltrækker en masse mennesker, skal jeres anlæg være derefter. Du kan vælge at  bygge et selv eller købe et fra ny. 

Skab opmærksomhed med et tema

For at skabe opmærksomhed på din camp, er engagement og gejst vigtigt. Det kan du og vennerne skabe ved at have et tema med camp-navn og et kampråb. Dertil er det en god idé, at i pynter lejren med bannere, farver og diverse dekorative elementer, som passer til jeres camp-tema.

Tiltræk mennesker med musik og fest
Tiltræk mennesker med musik og fest

#1: Den originale

Find inspiration i serier eller film. Måske har du en yndlings-serie eller -film, som vil fungere optimalt som tema til årets festival-camp. Eksempelvis vil Stranger Things eller James Bond passe eminent til et camp-tema. 

 

Udnyt dit campingudstyr og inddrag det i scenografien ved eksempelvis at male dit telt om til et laboratorie. Du finder det perfekte pop up telt til formålet her.

#2: Den danske

Omdan jeres camp til en vaskeægte dansk campingferie med stakit der omringer lejren, danske flag, en mindre hoppeborg, en masse dåsemad og øl i lange baner. Ifør jer det flotteste (gerne matchende) joggingtøj, bøllehat, bæltetaske og sokker i sandalerne. Det vil med sikkerhed blive et hit. 

#3: Den kreative

Er du kreativ, er en camp, hvor I inviterer folk indenfor til en omgang fællessang, fælles-maling, oplæsning af erotiske noveller på høj volume og lignende en super god idé. Det er kun fantasien der sætter grænser.

#4: Den vilde

Skal det være vildt, kan I søge inspiration i subkulturer eller i rock’n’roll’ens verden, hvorudfra i skaber et tema til jeres camp. Eksempelvis kan du og vennerne lave en camp med inspiration i Ozzy Osbournes livsstil. 

#5: Den mærkelige

Må det gerne være totalt mærkeligt, men hamrende sjovt, kan du og resten af campen lader jer inspirere af alt. Lav en camp som omhandler hårde hvidevarer, ost, Bubber eller noget helt fjerde. Her er det særlig vigtigt at I går all in, så temaet bliver gennemført

Planlæg dine outfits smart til festival. Pak let og mix/match dit tøj
Planlæg dine outfits smart til festival. Pak let og mix/match dit tøj

Skriv en kommentar