Dette indlæg er muligvis sponsoreret og betalt.
Alle eller nogle hyperlinks kan derfor være sponsoreret.


I mange år har det været den minimalistiske og moderne stil, der har været dominerende. Dette har været i modeverdenen, men har i høj grad også gjort sig gældende i forhold til indretning. Derfor bor de fleste også i en bolig, der kan virke klinisk og upersonlig. De seneste par år er der begyndt at komme mere personlighed tilbage i hjemmet, og man har blandt andet set, hvordan farver, materialer i naturligt træ og mønstre har genfundet en plads i boligen. Dog kan det være utrolig svært at give en bolig, der er indrettet efter de minimalistiske idealer, personlighed. Man kan være nødsaget til at gøre noget radikalt anderledes, hvis man virkelig vil gøre en forskel. Ting i farver og mønstre kan nemlig komme til at virke malplacerede i et hjem, der ellers er helt stilrent. Derfor må man altså gøre noget ekstraordinært, hvis man virkelig vil give boligen personlighed.

Tapet er et koncept, der har været mindre populært i flere år. Det er noget, som de fleste forbinder med 70’erne, og selvom der selvfølgelig skal mere liv ind i boligen, er det de færreste, der går og drømmer om et 70’er hjem. Hvis man har set tapet i de mere moderne boliger har det ofte været i form af et billede tapet, hvor man eksempelvis har lavet en illusion om, at en af rummets vægge er lavet af sten. Dog er tapet et utrolig bredt begreb, og det kan virkelig være med til at give boligen mere liv. Det kan virke overvældende, at alle ens vægge pludselig skal brydes af en form for mønster, men vælger man det rette tapet, kan det virkelig gøre noget godt for boligen. Særligt hvis man er begyndt at gå træt i de kedelige hvide vægge og minimalistiske møbler.

Et overskueligt projekt

Når man umiddelbart snakker om tapet, er det de færreste, der faktisk har haft det mellem hænderne. Man kan nogenlunde overskue at skulle male sin lejlighed, men skal man pludselig i gang med tapet, kan det hurtigt komme til at virke uoverskueligt. Mange har en forestilling om, at det er et projekt, der hurtigt kan gå i vasken, og de færreste har en idé om, hvordan man kommer i gang med dette projekt. Dog er det sjælendt så svært, som man forestiller sig. Det kan nemlig få nogen til at holde sig fra denne form for udsmykning, simpelthen fordi det virker besværligt. Hvis man finder det rette sted at bestille de fra, vil man ofte få en fin vejledning med til, hvordan man gør dette på den nemmeste måde. Desuden handler det i virkeligheden blot om, at man sætter sig ind i, hvad der skal gøres.

Få en hjælpende hånd

Dog er det samtidig også vigtigt at huske, at det selvfølgelig ikke er ordnet på en time. Man skal huske at sætte god tid af, hvis man ønsker et ordentligt resultat. For selvom det måske ikke er en svær opgave, når man først har lært, hvordan man skal gøre det, kan det fortsat ende galt, hvis man ikke bruger den nødvendige tid. Derudover er det langt nemmere, hvis man er to til at sætte det op. Det kan være en hyggelig aktivitet, som man kan tage sig til sammen med sine venner eller familie. På den måde kan man også være sikker på, at mulighederne for et godt resultat vil være større, og man vil samtidig også hurtigere få løst opgaven, hvis man er to. Hvis man er fuldstændig i tvivl om, hvordan tapet skal sætte op, findes der en lang række vejledninger på nettet, hvor man kan hente hjælp.