Find det helt rigtige barkøleskab

Sommeren er snart over os igen, og dette betyder, som bekendt, lange dage, lyse nætter og masser af frihed, som du kan tilbringe med venner og familie.

Til sommerens sociale sammenkomster sværger mange til en drink eller to, og her på siden kan du ligeledes finde inspiration til sommerens hotteste drinks denne sommer, hvad enten det er gutterne eller pigerne, som skal inviteres til hygge i hjemmebaren.

Som bekendt er intet paradis dog slangefrit, og et af sommerens problemer er, paradoksalt nok, at varmen gør det svært at servere kolde drinks. For at løse dette problem, kan du enten vælge at løbe i pendulfart mellem køkkenet og baren, eller du kan vælge at investere i et barkøleskab.

Som med andet udstyr, findes barkøleskabe i forskellige prisklasser, så her er det relevant at danne sig et overblik, over éns personlige behov.

Med denne artikel, vil vi forsøge at gøre det nemmere for dig, at vælge det helt rigtige barkøleskab til netop dit behov.

Alene eller fælles

Når det kommer til budgettet til et barkøleskab, er det relevant at se på hvor ofte, og af hvor mange, dette skal anvendes.

Hvis du hovedsageligt bruger baren med den tætteste familie, er det måske tilfredsstillende med et minikøleskab, som dem man bruger i campingvogne.

Her kan du opbevare flasker, som skal holdes kolde, og andre ingredienser du skal bruge til dine cocktails. En mojito smager nu engang bedre, når mynten er frisk og ikke bærer præg af at have ligget fremme i solen i timevis. Det samme gælder friske limefrugter, som ligeledes anvendes til en del cocktails, og som også fungerer bedst i deres friske version.

Med et minikøleskab, kan du holde ingredienserne kolde, så det dækker behovet til sommeraftener, med dine tætteste venner, eller du har muligheden for, altid at kunne forkæle din partner med frisklavede cocktails eller et køligt glas vin.

Hvis hjemmebaren derimod skal anvendes af en større gruppe, hvis vi eksempelvis taler om baren i et klubhus, eller et foreningslokale, kan I med fordel gå efter et professionelt barkøleskab, da et minikøleskab ikke kan følge med efterspørgslen til større arrangementer.

Her er fordelen også, at I kan være flere til at dele udgiften, da disse nemt løber op i adskillige tusinde kroner.

I kan evt. finansiere dette, ved at afholde en fest, eller grillaften, hvor barens overskud går til at dække de investeringer I har foretaget jer.

Som en lille krølle på halen, kan I få jeres eget logo designet, så toppen af køleskabet er prydet med dette. Dette er noget, som vil frembringe beundrende blikke hos ligesindede foreninger, og højne standarden for foreningsfester.

Husk altid et ansvarligt energiforbrug. Hav kun det store køleskab tændt, når det skal bruges, og husk at holde døren lukket. På denne måde kan i både spare på strømregningen, og herved have flere penge til kvalitetsspiritus, sikre bedst mulige drinks og samtidig undlade at belaste vores planet unødigt.

Skriv en kommentar